Informationsbrev - Vår 2023 Brf Markan

Nu är våren runt hörnet och här kommer information om vad som är på gång i bostadsrättsföreningen Markan.

El-stödet
Under hösten 2022 beslutade regeringen att införa ett elprisstöd till de som drabbats hårdast av de höga elkostnaderna – privatpersoner och företag i elprisområde 3 och 4.
En bostadsrättsförening med gemensamt elavtal eller individuell mätning av el med föreningen som el användare den 17 november 2022 kommer att få del av elprisstödet till föreningen och inte till medlemmarna själva. Hur elprisstödet ska hanteras i bostadsrättsföreningen är upp till bostadsrättsföreningens styrelse, att besluta om.
Hur och när bostadsrättsföreningar får del av stödet är ännu inte klart och vi får återkomma mer när det blir aktuellt för bostadsrättsföreningar.

Defekta trådlösa puckar
Äntligen kan föreningen snart efter flera års hårt arbete med garanti ärendet på de defekta trådlösa puckarna bockas av. De flesta boenden har fått sina puckar utbytta och vi arbetar med att de få sista berörda boenden som är kvar, åtgärdade så fort som möjligt

Styrelsen vill informera att detta garantiärende är nu avslutat för föreningens del. Skulle boenden uppleva problem med sina trådlösa puckar i framtiden får boenden, för egen räkning kontakta egen elektriker alt. vår fastighetsskötare Drifta. Glacell kommer framöver inte att ha något säte i Stockholm. 

Städdag.
Vi kommer att planera in en städdag nu i vår där vi tillsammans gör i ordning och fint i vår förening! Mer information kommer på hemsidan och på anslagstavlan i entrén när är aktuellt.

Årsstämma 31 Maj 2023
Styrelsen kommer kalla till årsstämma och kallelsen kommer att komma senast 4 veckor innan planerad årsstämma. Håll utskick efter det!

Vänligen,
Styrelsen Brf Markan